- Tytuł:
- Wpływ informacji żywieniowej w lokalu gastronomicznym na postawy i zachowania młodych konsumentów z uwzględnieniem płci
- Współwytwórcy:
-
Katedra Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Samodzielna Pracownia Organizacji i Ekonomiki Ogrodnictwa (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Górska-Warsewicz, Hanna. Autor
Stangierska, Dagmara. Autor
Kowalczuk, Iwona (rolnictwo). Autor
Świątkowska, Monika. Autor - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Gastronomia
Zachowanie
Polska
Konsumenci (ekonomia)
Obsługa klienta
Informacja
Młodzież
Płeć - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0 - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł