- Tytuł:
- Cechy zdolności udojowej - cechy funkcjonalne istotne w nowoczesnych systemach doju
- Autorzy:
- Szymik, Bartosz. Autor
- Współwytwórcy:
-
Jagusiak, Wojciech. Autor
Zakład Hodowli Bydła (Instytut Zootechniki)
Topolski, Piotr. Autor
Katedra Genetyki i Metod Doskonalenia Zwierząt (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków) - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Dojenie
Dojarka mechaniczna
Automatyka
Zootechnika
Krowa
Mleczność - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł