Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie mięsa owczego w diecie konsumentów pochodzenia polskiego i ormiańskiego

Tytuł:
Wykorzystanie mięsa owczego w diecie konsumentów pochodzenia polskiego i ormiańskiego
Współwytwórcy:
Gajewska, Aleksandra (zootechnik). Autor
Katedra Szczegółowej Hodowli Zwierząt (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Rant, Witold. Autor
Braniecka, Karina Autor
Bednarczyk, Magdalena. Autor
Radzik-Rant, Aurelia. Autor
Orłowski, Emil. Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Polacy
Konsumenci (ekonomia)
Ormianie
Baranina
Owca
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia na stronie 126.

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies