- Tytuł:
- Wykorzystanie mięsa owczego w diecie konsumentów pochodzenia polskiego i ormiańskiego
- Współwytwórcy:
-
Gajewska, Aleksandra (zootechnik). Autor
Katedra Szczegółowej Hodowli Zwierząt (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Rant, Witold. Autor
Braniecka, Karina Autor
Bednarczyk, Magdalena. Autor
Radzik-Rant, Aurelia. Autor
Orłowski, Emil. Autor - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Polacy
Konsumenci (ekonomia)
Ormianie
Baranina
Owca - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł