Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Loganic acid and anthocyanins from cornelian cherry (Cornus mas L.) fruits modulate diet-induced atherosclerosis and redox status in rabbits

Tytuł:
Loganic acid and anthocyanins from cornelian cherry (Cornus mas L.) fruits modulate diet-induced atherosclerosis and redox status in rabbits
Współwytwórcy:
Szumny, Dorota. Autor
Sozański, Tomasz. Autor
Piórecki, Narcyz (1959- ). Autor
Kucharska, Alicja Z. Autor
Dzimira, Stanisław. Autor
Szeląg, Adam (1957- ). Autor
Nowak, Beata (nauki medyczne). Autor
Trocha, Małgorzata (nauki medyczne). Autor
Magdalan, Jan. Autor
Matuszewska, Agnieszka (nauki medyczne). Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Antocyjany
Kwas loganowy
Dereń jadalny
Miażdżyca
Królik
Stres oksydacyjny
Farmakognozja
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia na stronach 1512-1513.

artykuł z czasopisma medycznego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies