Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

"Świat na talerzu" czyli O nazwach potraw i napojów w reportażach kulinarnych

Tytuł:
"Świat na talerzu" czyli O nazwach potraw i napojów w reportażach kulinarnych
Autorzy:
Kowalonek-Janczarek, Monika. Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Gastronomia
National Geographic (Warszawa ; 2004)
Zapożyczenia językowe
Chrematonimia
Reportaż
Czasopismo polskie
Język polski
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 76-77.

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma filologicznego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies