Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bioactive compounds and antioxidant activity of Rubus idaeus L. leaves

Tytuł:
Bioactive compounds and antioxidant activity of Rubus idaeus L. leaves
Autorzy:
Chwil, Mirosława. Autor
Współwytwórcy:
Kostryco, Mikołaj, Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Kwasy tłuszczowe
Malina
Związki biologicznie czynne
Właściwości antyoksydacyjne
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne – Bez Utworów Zależnych 3.0 Polska
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 144-147.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies