Tytuł pozycji:
Phenolic compounds, bioactive content and antioxidant capacity of the fruits of mulberry (Morus spp.) germplasm in Turkey
- Tytuł:
-
Phenolic compounds, bioactive content and antioxidant capacity of the fruits of mulberry (Morus spp.) germplasm in Turkey
- Współwytwórcy:
-
Canan, Ihsan, Autor
Gecer, Mustafa K., Autor
Gundogdu, Muttalip, Autor
Ercisli, Sezai, (1965- ). Autor
Kan, Tuncay, Autor
- Data publikacji:
-
2017
- Tematy:
-
Fenole
Właściwości antyoksydacyjne
Odmiany roślin
Morwa
Owoce
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego
raport z badań
artykuł z czasopisma rolniczego
Bibliografia na stronach 261-262.