Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ottonis, Phrisingensis episcopi [...] Rerum ab origine mundi ad ipsius vsq[ue] tempora gestarum libri octo ; eivsdem De gestis Friderici Primi Aenobarbi Caes. Aug. libri duo. Radevici Phrisingen[sis] [...] Libri duo prioribus additi de eiusde[m] Friderici imp. gestis.

Tytuł:
Ottonis, Phrisingensis episcopi [...] Rerum ab origine mundi ad ipsius vsq[ue] tempora gestarum libri octo ; eivsdem De gestis Friderici Primi Aenobarbi Caes. Aug. libri duo. Radevici Phrisingen[sis] [...] Libri duo prioribus additi de eiusde[m] Friderici imp. gestis.
Autorzy:
Otto (biskup Fryzyngi ; ca 1111-1158)
Współwytwórcy:
Alantsee, Lukas (-1523). Nakł.
Alantsee, Leonhard (?-1518). Nakł.
Rahewinus Frisingensis (?-1170). Libri duo de Friderici imp. gestis
Schürer, Mathias (1470-1519). Druk.
Data publikacji:
III 1515
Wydawca:
(Argentorati : ex aedibvs Matthiae Schvrerii : ductu Leonardi et Lucae Alantsee fratrum, III 1515)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
łaciński
Prawa:
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
S. tyt. sztych.

PAŁAC

Skan zgodny z oryginałem

War. C: piąta karta skł. A ozn. jako Av, pierwsza karta skł. R ozn. jako R, druga k. skł. S ozn. jako Siij: Av/ Ca Q/X Siij/ones,&

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies