Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Możliwości wykorzystania karobu (Ceratonia siliqua) w sektorze żywnościowym i żywieniowym = Possibilities of utilizing carob (Ceratonia Siliqua) in food industry and nutrition synopsis

Tytuł:
Możliwości wykorzystania karobu (Ceratonia siliqua) w sektorze żywnościowym i żywieniowym = Possibilities of utilizing carob (Ceratonia Siliqua) in food industry and nutrition synopsis
Autorzy:
Kłobukowski, Filip. Autor
Współwytwórcy:
Skotnicka, Magdalena (towaroznawstwo). Autor
Śmiechowska, Maria (1947- ). Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Wartość odżywcza
Składniki odżywcze
Szarańczyn strąkowy
Żywność ekologiczna
Przemysł rolno-spożywczy
Związki biologicznie czynne
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 3.0 Polska
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia na stronach 147-148.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies