Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of diets containing raw and fermented faba beans on gut functioning and growth performance in young turkeys

Tytuł:
The effect of diets containing raw and fermented faba beans on gut functioning and growth performance in young turkeys
Współwytwórcy:
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności (Polska Akademia Nauk)
Jankowski, Jan (zootechnik). Autor
Mikulski, Dariusz (1957- ). Autor
Zduńczyk, Zenon. Autor
Drażbo, Aleksandra. Autor
Katedra Drobiarstwa (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Data publikacji:
2018
Tematy:
Fermentacja
Żywienie zwierząt
Bobik
Indyk domowy
Śruta
Wzrost i rozwój (biologia)
Układ pokarmowy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia, netografia na stronach 72-73.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies