Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Niebieska kukurydza - nowe źródło antyoksydantów

Tytuł:
Niebieska kukurydza - nowe źródło antyoksydantów
Autorzy:
Przybylska-Balcerek, Anna. Autor
Współwytwórcy:
Katedra Genetyki i Hodowli Roślin (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Kurasiak-Popowska, Danuta Autor
Stuper-Szablewska, Kinga Autor
Katedra Chemii (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Data publikacji:
2019
Tematy:
Wartość odżywcza
Odmiany roślin
Przeciwutleniacze
Zwyczaje żywieniowe
Kukurydza
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronie 165.

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma biologicznego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies