Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of a probiotic containing Enterococcus faecium DSM 7134 on redox and biochemical parameters in chicken blood

Tytuł:
The effect of a probiotic containing Enterococcus faecium DSM 7134 on redox and biochemical parameters in chicken blood
Współwytwórcy:
Ognik, Katarzyna Autor
Cholewińska, Ewelina Autor
Krauze, Magdalena (zootechnik) Autor
Katedra Biochemii i Toksykologii (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Abramowicz, Katarzyna (biolog) Autor
Tematy:
Właściwości antyoksydacyjne
Tłuszcze
Żywienie zwierząt
Brojlery
Probiotyki
Paciorkowiec kałowy
Krew
Cholesterol
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 1086-1088.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies