Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of origin, sex and feeding on sensory evaluation and some quality characteristics of goose meat from Polish native flocks

Tytuł:
The effect of origin, sex and feeding on sensory evaluation and some quality characteristics of goose meat from Polish native flocks
Współwytwórcy:
Zakład Doświadczalny Instytutu Zootechniki (Państwowy Instytut Badawczy ; Kołuda Wielka)
Katedra Hodowli Zwierząt i Oceny Surowców (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Gornowicz, Ewa Autor
Pietrzak, Marian (zootechnik) Autor
Lewko, Lidia Autor
Korol, Waldemar Autor
Krajowe Laboratorium Pasz w Lublinie (Instytut Zootechniki)
Tematy:
Rasy zwierząt
Mięso gęsie
Żywienie zwierząt
Dworzyska (woj. wielkopolskie, pow. poznański, gm. Kórnik)
Gęsi
Jakość żywności
Płeć
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 1195-1196.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies