- Tytuł:
- The effect of origin, sex and feeding on sensory evaluation and some quality characteristics of goose meat from Polish native flocks
- Współwytwórcy:
-
Zakład Doświadczalny Instytutu Zootechniki (Państwowy Instytut Badawczy ; Kołuda Wielka)
Katedra Hodowli Zwierząt i Oceny Surowców (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Gornowicz, Ewa Autor
Pietrzak, Marian (zootechnik) Autor
Lewko, Lidia Autor
Korol, Waldemar Autor
Krajowe Laboratorium Pasz w Lublinie (Instytut Zootechniki) - Tematy:
-
Rasy zwierząt
Mięso gęsie
Żywienie zwierząt
Dworzyska (woj. wielkopolskie, pow. poznański, gm. Kórnik)
Gęsi
Jakość żywności
Płeć - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł