- Tytuł:
- The influence of dietary raw and extruded field peas (Pisum sativum L.) on nutrients digestibility and performance of weaned and fattening pigs
- Współwytwórcy:
-
Jamroz, Dorota (1939- ) Autor
Zaworska, Anita. Autor
Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa (Uniwersytet Przyrodniczy ; Wrocław)
Rutkowski, Andrzej (1953- ) Autor
Katedra Żywienia Zwierząt (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Kasprowicz-Potocka, Małgorzata Autor - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Groch zwyczajny
Wartość odżywcza
Żywienie zwierząt
Produkcja zwierzęca
Tucznik
Ekstruzja (technologia żywności) - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł