Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The influence of dietary raw and extruded field peas (Pisum sativum L.) on nutrients digestibility and performance of weaned and fattening pigs

Tytuł:
The influence of dietary raw and extruded field peas (Pisum sativum L.) on nutrients digestibility and performance of weaned and fattening pigs
Współwytwórcy:
Jamroz, Dorota (1939- ) Autor
Zaworska, Anita. Autor
Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa (Uniwersytet Przyrodniczy ; Wrocław)
Rutkowski, Andrzej (1953- ) Autor
Katedra Żywienia Zwierząt (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Kasprowicz-Potocka, Małgorzata Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Groch zwyczajny
Wartość odżywcza
Żywienie zwierząt
Produkcja zwierzęca
Tucznik
Ekstruzja (technologia żywności)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia, netografia na stronach 129-130.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies