Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ability of the rumen bacterium Pseudobutyrivibrio ruminis strain k3 to utilize fructose, sucrose and fructose polymers

Tytuł:
Ability of the rumen bacterium Pseudobutyrivibrio ruminis strain k3 to utilize fructose, sucrose and fructose polymers
Współwytwórcy:
Kasperowicz, Anna (zootechnik) Autor
Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt im. Jana Kielanowskiego (Polska Akademia Nauk)
Taciak, Marcin Autor
Stan-Głasek, Katarzyna Autor
Michałowski, Tadeusz. Autor
Michalski, Jacek Paweł Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Pseudobutyrivibrio ruminis
Żwacz
Fruktoza
Fermentacja
Inulina
Polimery
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronach 333-334.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies