- Tytuł:
- Ability of the rumen bacterium Pseudobutyrivibrio ruminis strain k3 to utilize fructose, sucrose and fructose polymers
- Współwytwórcy:
-
Kasperowicz, Anna (zootechnik) Autor
Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt im. Jana Kielanowskiego (Polska Akademia Nauk)
Taciak, Marcin Autor
Stan-Głasek, Katarzyna Autor
Michałowski, Tadeusz. Autor
Michalski, Jacek Paweł Autor - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Pseudobutyrivibrio ruminis
Żwacz
Fruktoza
Fermentacja
Inulina
Polimery - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł