Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wzrost i aktywność hydrolityczna szczepów drożdży pochodzących z sera w mleku

Tytuł:
Wzrost i aktywność hydrolityczna szczepów drożdży pochodzących z sera w mleku
Współwytwórcy:
Połomska, Xymena
Dąbrowska, Anna
Wojtatowicz, Maria
Szołtysik, Marek
Żelazko, Monika
Czajgucka, Agata
Chrzanowska, Józefa
Juszczyk, Piotr
Data publikacji:
2007
Tematy:
Mleko - biochemia
Drożdże - biochemia
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies