Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of marine algae supplementation on the fatty acid profile of milk of dairy goats kept indoor and on pasture

Tytuł:
Effect of marine algae supplementation on the fatty acid profile of milk of dairy goats kept indoor and on pasture
Współwytwórcy:
Egerszegi, István Autor
Póti, Péter Autor
Steiber, Orsolya Autor
Pajor, Ferenc Autor
Bodnár, Ákos Autor
Tematy:
Kwasy tłuszczowe omega-3
Glony
Koziarnia
Koza domowa
Żywienie zwierząt
Budapeszt (Węgry ; okolice)
Wypas zwierząt
Dodatki paszowe
Mleko kozie
Skład chemiczny substancji
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia, netografia na stronach 175-176.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies