Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Anti-inflammatory activity of elicited soybean (Glycine max) extract on Balb/C mice (Mus musculus) with high-fat and -fructose diet

Tytuł:
Anti-inflammatory activity of elicited soybean (Glycine max) extract on Balb/C mice (Mus musculus) with high-fat and -fructose diet
Autorzy:
Nur’aini, Farida D. Autor
Współwytwórcy:
Rifa'i, Muhaimin (1968- ) Autor
Rahayu, Sri Autor
Data publikacji:
2019
Tematy:
Saccharomyces cerevisiae
Myszy
Właściwości przeciwzapalne
Dieta wysokotłuszczowa
Soja warzywna
Ekstrakty roślinne
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 13-14.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma medycznego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies