Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Controversy over dietary sources of calcium = Kontrowersje wokół źródeł wapnia w diecie

Tytuł:
Controversy over dietary sources of calcium = Kontrowersje wokół źródeł wapnia w diecie
Współwytwórcy:
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Aljewicz, Marek Autor
Bielecka, Marika Autor
Cichosz, Grażyna Autor
Molga, Joanna Tłumaczenie
Katedra Technologii i Chemii Mięsa (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Mozolewski, Wacław Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Rak prostaty
Produkty mleczne
Białka
Wapń
Dostępność biologiczna
Miażdżyca
Odżywianie
Wpływ na zdrowie
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.

Bibliografia na stronach 260-265.

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł przeglądowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies