- Tytuł:
- Controversy over dietary sources of calcium = Kontrowersje wokół źródeł wapnia w diecie
- Współwytwórcy:
-
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Aljewicz, Marek Autor
Bielecka, Marika Autor
Cichosz, Grażyna Autor
Molga, Joanna Tłumaczenie
Katedra Technologii i Chemii Mięsa (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Mozolewski, Wacław Autor - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Rak prostaty
Produkty mleczne
Białka
Wapń
Dostępność biologiczna
Miażdżyca
Odżywianie
Wpływ na zdrowie - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł