Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antioxidant properties of low-sugar strawberry jam enriched with plant raw materials = Właściwości przeciwutleniające niskosłodzonych dżemów truskawkowych wzbogaconych w surowce roślinne

Tytuł:
Antioxidant properties of low-sugar strawberry jam enriched with plant raw materials = Właściwości przeciwutleniające niskosłodzonych dżemów truskawkowych wzbogaconych w surowce roślinne
Współwytwórcy:
Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów (Uniwersytet Rolniczy ; Kraków)
Banaś, Anna (nauki rolnicze) Autor
Tabaszewska, Małgorzata Autor
Korus, Anna Autor
Firek, Bożena Tłumaczenie
Data publikacji:
2018
Tematy:
Surowce roślinne
Konfitury i dżemy
Truskawka
Właściwości antyoksydacyjne
Skład chemiczny substancji
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 398-399.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies