- Tytuł:
- Antioxidant properties of low-sugar strawberry jam enriched with plant raw materials = Właściwości przeciwutleniające niskosłodzonych dżemów truskawkowych wzbogaconych w surowce roślinne
- Współwytwórcy:
-
Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów (Uniwersytet Rolniczy ; Kraków)
Banaś, Anna (nauki rolnicze) Autor
Tabaszewska, Małgorzata Autor
Korus, Anna Autor
Firek, Bożena Tłumaczenie - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Surowce roślinne
Konfitury i dżemy
Truskawka
Właściwości antyoksydacyjne
Skład chemiczny substancji - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł