Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The impact of innovation on the global competitiveness of Polish meat and dairy enterprises

Tytuł:
The impact of innovation on the global competitiveness of Polish meat and dairy enterprises
Współwytwórcy:
Katedra Ekonometrii i Statystyki (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Tul-Krzyszczuk, Agnieszka. Autor
Katedra Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Jankowski, Paweł (rolnictwo) Autor
Tematy:
Konkurencyjność
Globalizacja
Polska
Innowacje
Mleczarstwo
Przemysł mięsny
Przedsiębiorstwo rolne
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 3.0 Polska
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 131-132.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies