Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Seconde Partie de la logique qui traite de la 2-me opération de notre âme savoir du jugement

Tytuł:
Seconde Partie de la logique qui traite de la 2-me opération de notre âme savoir du jugement
Autorzy:
Turrettini, François (1623-1687) Autor domniemany
Współwytwórcy:
Biblioteka Załuskich Właściciel
Załuski, Józef Andrzej (1702-1774) Nota
Rosyjska Biblioteka Narodowa (Petersburg) Właściciel
Data publikacji:
[ok. 1675-ok. 1725]
Wydawca:
Francja], [ok. 1675-ok. 1725
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
francuski
Prawa:
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Dostawca treści:
Academica
Rękopis
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Na przedniej okładzinie mała naklejka z rzymskim numerem: "III".

Nazwisko Turretin: trzech szwajcarskich reformowanych teologów: Benedict Turrettini (1588-1631). Jego syn: François Turrettini (1623-1687) i jego syn: Jean Alphonse Turrettini (1671-1737). Autorem rękopisu jest prawdopodobnie François Turretin.

Podkreślenia czerwonym ołówkiem i noty typowe dla J. A. Załuskiego na karcie 1. Brak innych znaków potwierdzających przynależność rękopisu do Biblioteki Załuskich.

Strony: 1-30.

Język francuski.

Dawne sygnatury: III ; Fr. Q III 14 ; akc. 2430 ; Horodyski: 3313.

odpis

Brak zakończenia rękopisu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies