Tytuł pozycji:
Kuchnia postna zawierająca 255 dyspozycyi obiadów i kolacyi zastosowanych w różnych okolicznościach a nawet suchego postu
- Tytuł:
-
Kuchnia postna zawierająca 255 dyspozycyi obiadów i kolacyi zastosowanych w różnych okolicznościach a nawet suchego postu
- Autorzy:
-
Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890) Autor
- Data publikacji:
-
1877
- Wydawca:
-
W Poznaniu : M. Leitgeber i Spółka (Poznań : Drukiem J. Leitgebra)
- Tematy:
-
Post
Kuchnia polska
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
przepisy kulinarne
książka kucharska