Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparison of measurements of antioxidant activity in the selected leafy vegetables depending on extraction solvent

Tytuł:
Comparison of measurements of antioxidant activity in the selected leafy vegetables depending on extraction solvent
Współwytwórcy:
Jaiswal, Swapnil Ganesh Autor
Saxena, Devesh K. Autor
Patel, Madhumita Autor
Naik, Satya Narayan Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Szarłat
Przeciwutleniacze
Polifenole
Szpinak
Komosa biała
Kozieradka pospolita
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies