Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Evaluation of resistance, enzymatic response, and phenolic compounds in roots of F1 cucumber hybrids to Fusarium oxysporum f. sp. radicis-cucumerinum

Tytuł:
Evaluation of resistance, enzymatic response, and phenolic compounds in roots of F1 cucumber hybrids to Fusarium oxysporum f. sp. radicis-cucumerinum
Współwytwórcy:
Aroiee, Hossein Autor
Moghbeli, Ecehagh Autor
Nemati, Seyed Hossein Autor
Olfati, Jamal-Ali Autor
Data publikacji:
2017
Tematy:
Choroby roślin
Fusarium oxysporum
Ogórek
Peroksydazy
Zwalczanie
Oksydaza fenolowa
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 123-124.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies