Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Postawy i zachowania konsumentów w wieku 60+ wobec żywności funkcjonalnej

Tytuł:
Postawy i zachowania konsumentów w wieku 60+ wobec żywności funkcjonalnej
Współwytwórcy:
Wydział Przedsiębiorczości i Towaroznawstwa (Akademia Morska ; Gdynia)
Suszek-Namroży, Anna, Autor
Zabrocki, Romuald., Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Województwo pomorskie (1999- )
Konsumenci (ekonomia)
Żywność prozdrowotna
Osoby w wieku starszym
Innowacje
Zachowanie
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma ekonomicznego

Streszczenia w języku angielskim.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia na stronach 231-232.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies