Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Culinary heritage as an opportunity to make lubelskie voivodeships tourist offer more attractive (E Poland)

Tytuł:
Culinary heritage as an opportunity to make lubelskie voivodeships tourist offer more attractive (E Poland)
Współwytwórcy:
Brzezińska-Wójcik, Teresa Autor
Stasiak, Andrzej Autor
Katedra Geografii Regionalnej i Turyzmu (Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej)
Skowronek, Ewa Autor
Zakład Geografii Turyzmu (Uniwersytet Łódzki)
Data publikacji:
2019
Tematy:
Turystyka kulinarna
Województwo lubelskie (1999- )
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne – Bez Utworów Zależnych 3.0 Polska
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronach 94-95.

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma geograficznego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies