Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Czas poświęcany na obróbkę żywności i przygotowanie posiłku w budżecie czasu ludności = Time devoted to food processing and preparation of a meal in the population time budget

Tytuł:
Czas poświęcany na obróbkę żywności i przygotowanie posiłku w budżecie czasu ludności = Time devoted to food processing and preparation of a meal in the population time budget
Autorzy:
Kolny, Beata Autor
Współwytwórcy:
Katedra Rynku i Konsumpcji (Uniwersytet Ekonomiczny ; Katowice)
Data publikacji:
2019
Tematy:
Polska
Posiłki (jedzenie)
Gospodarstwo domowe
Styl życia
Zarządzanie czasem wolny od pracy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 3.0 Polska
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia na stronach 78-79.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies