- Tytuł:
- Sensory attractiveness of local smoked bacons
- Współwytwórcy:
-
Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza. Wydział Zarządzania. Zakład Informatyki w Zarządzaniu
Kilar, Janusz Autor
Kusz, Bożena Autor
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia (Krosno)
Kusz, Dariusz Autor - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Województwo podkarpackie (1999- )
Satysfakcja konsumentów
Gospodarka terenowa
Żywność ekologiczna
Rolnictwo intensywne
Marketing sensoryczny
Jakość produktu
Wieprzowina - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł