Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sensory attractiveness of local smoked bacons

Tytuł:
Sensory attractiveness of local smoked bacons
Współwytwórcy:
Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza. Wydział Zarządzania. Zakład Informatyki w Zarządzaniu
Kilar, Janusz Autor
Kusz, Bożena Autor
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia (Krosno)
Kusz, Dariusz Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Województwo podkarpackie (1999- )
Satysfakcja konsumentów
Gospodarka terenowa
Żywność ekologiczna
Rolnictwo intensywne
Marketing sensoryczny
Jakość produktu
Wieprzowina
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma ekonomicznego

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenia w języku polskim.

raport z badań

Bibliografia na stronach 167-168.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies