Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technological and organisational innovations in catering businesses = Innowacje technologiczne i organizacyjne w przedsiębiorstwach gastronomicznych

Tytuł:
Technological and organisational innovations in catering businesses = Innowacje technologiczne i organizacyjne w przedsiębiorstwach gastronomicznych
Współwytwórcy:
Katedra Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Gębski, Jerzy Autor
Maciąg, Agnieszka (zarządzanie) Autor
Tul-Krzyszczuk, Agnieszka Autor
Tematy:
Polska
Innowacje
Gastronomia
Przedsiębiorstwo
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma ekonomicznego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 93-95.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies