Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in self-sufficiency in beef and pork in selected Central and Eastern Europe markets = Zmiany samowystarczalności na rynku mięsa wołowego i wieprzowego w wybranych krajach Europy Środkowo-Wschodniej

Tytuł:
Changes in self-sufficiency in beef and pork in selected Central and Eastern Europe markets = Zmiany samowystarczalności na rynku mięsa wołowego i wieprzowego w wybranych krajach Europy Środkowo-Wschodniej
Autorzy:
Kubala, Sebastian Autor
Współwytwórcy:
Katedra Strategii Zarządzania i Rozwoju Organizacji (Uniwersytet Ekonomiczny ; Kraków)
Tematy:
Europa Środkowo-Wschodnia
Handel międzynarodowy
Wieprzowina
Przemysł rolno-spożywczy
Wołowina
Produkcja
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma ekonomicznego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

dane statystyczne

Bibliografia na stronach 106-107.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies