Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Istota komunikowania o ryzyku związanym z zagrożeniami w procesie produkcji opakowań do żywności na przykładzie przedsiębiorstw certyfikowanych na zgodność ze Standardem BRC Packaging and Packaging Materials

Tytuł:
Istota komunikowania o ryzyku związanym z zagrożeniami w procesie produkcji opakowań do żywności na przykładzie przedsiębiorstw certyfikowanych na zgodność ze Standardem BRC Packaging and Packaging Materials
Współwytwórcy:
Górna, Justyna (ekonomia) Autor
Szumicka, Aneta Autor
Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań)
Data publikacji:
2018
Tematy:
Polska
Interesariusze
Żywność
Kontrola jakości
Opakowania
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma ekonomicznego

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia, wykaz aktów prawnych na stronie 211.

raport z badań

Streszczenie w języku angielskim.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies