Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Erklärung zu der Prämien=Schrift : neue Einmeischungsweise, wodurch aus Getreide sowohl, als aus Kartoffeln die höchste Brandwein-Ausbeute entsteht : nebst Bemerkungen zur "Gründlichen Belehrung, 550-600 % Alkohol aus einem Scheffel Kartoffeln, exclusive Malz, zu erzielen"

Tytuł:
Erklärung zu der Prämien=Schrift : neue Einmeischungsweise, wodurch aus Getreide sowohl, als aus Kartoffeln die höchste Brandwein-Ausbeute entsteht : nebst Bemerkungen zur "Gründlichen Belehrung, 550-600 % Alkohol aus einem Scheffel Kartoffeln, exclusive Malz, zu erzielen"
Autorzy:
Krauss, Georg Autor
Data publikacji:
1839
Wydawca:
Leipzig : B. Hermann
Tematy:
Gorzelnictwo - technologia
Zboże - technologia
Wódka - technologia
Ziemniaki - technologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
niemiecki
Prawa:
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Alf. got.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies