Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zioła w rzymskiej kuchni Katona Starszego i Apicjusza

Tytuł:
Zioła w rzymskiej kuchni Katona Starszego i Apicjusza
Autorzy:
Budzanowska-Weglenda, Dominika (1973- ) Autor
Współwytwórcy:
Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego (Warszawa)
Data publikacji:
2019
Tematy:
Apicjusz. De re coquinaria
Medycyna ludowa
Katon Starszy (234-149 p.n.e.). De agri cultura
Kuchnia starożytnego Rzymu
Ziołolecznictwo
Starożytny Rzym
Kucharstwo
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Na Tych Samych Warunkach 4.0
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronie 24-25.

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma literackiego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies