Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in comparative advantages of the Polish food sector in world trade

Tytuł:
Changes in comparative advantages of the Polish food sector in world trade
Autorzy:
Szczepaniak, Iwona (ekonomia) Autor
Współwytwórcy:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
Data publikacji:
2019
Tematy:
Polska
Handel zagraniczny
Żywność
Konkurencyjność
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa 4.0 Międzynarodowe
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma ekonomicznego

artykuł problemowy

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia, netografia na stronach 475-476.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies