Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of different tea extracts on the physicochemical and sensory parameters of stirred probiotic yoghurts

Tytuł:
Effect of different tea extracts on the physicochemical and sensory parameters of stirred probiotic yoghurts
Współwytwórcy:
Glibowski, Paweł Autor
Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) Autor
Udeh, Kenneth O. Autor
Latoch, Agnieszka Autor
Katedra Technologii Surowców Pochodzenia Zwierzęcego (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Nosowska, Katarzyna (biotechnolog) Autor
Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Żywienia Człowieka (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Data publikacji:
2019
Tematy:
Herbata
Jogurt
Polska
Probiotyki
Ekstrakty roślinne
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 192-193.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies