- Tytuł:
- The concentration and potential of organic farming and processing on the organic food market in Poland = Koncentracja i potencjał rolnictwa ekologicznego i przetwórstwa na rynku żywności ekologicznej w Polsce
- Współwytwórcy:
-
Kuberska, Dominika Autor
Katedra Analizy Rynku i Marketingu (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Grzybowska-Brzezińska, Mariola Autor
Katedra Metod Ilościowych (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Grzywińska-Rąpca, Małgorzata Autor - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Rolnictwo ekologiczne
Analiza skupień
Polska
Zakład przetwórstwa spożywczego
Żywność ekologiczna
Województwa
Ceny - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł