Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The concentration and potential of organic farming and processing on the organic food market in Poland = Koncentracja i potencjał rolnictwa ekologicznego i przetwórstwa na rynku żywności ekologicznej w Polsce

Tytuł:
The concentration and potential of organic farming and processing on the organic food market in Poland = Koncentracja i potencjał rolnictwa ekologicznego i przetwórstwa na rynku żywności ekologicznej w Polsce
Współwytwórcy:
Kuberska, Dominika Autor
Katedra Analizy Rynku i Marketingu (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Grzybowska-Brzezińska, Mariola Autor
Katedra Metod Ilościowych (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Grzywińska-Rąpca, Małgorzata Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Rolnictwo ekologiczne
Analiza skupień
Polska
Zakład przetwórstwa spożywczego
Żywność ekologiczna
Województwa
Ceny
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma ekonomicznego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia, netografia na stronach 98-99.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies