Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Amyloids, Congo red and the apple-green effect

Tytuł:
Amyloids, Congo red and the apple-green effect
Współwytwórcy:
Konieczny, Leszek (nauki medyczne) Autor
Jagusiak, Anna (farmacja) Autor
Chłopaś, Katarzyna Autor
Rybarska, Joanna Autor
Stopa, Barbara Autor
Zemanek, Grzegorz. Autor
Katedra Biochemii Lekarskiej (Uniwersytet Jagielloński)
Piekarska, Barbara (biochemik) Autor
Roterman-Konieczna, Irena Autor
Data publikacji:
2019
Tematy:
Czerwień kongo
Beta-amyloid
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma chemicznego

Bibliografia, netografia na stronach 45-46.

artykuł z czasopisma biologicznego

raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies