Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Association between different types of plant-based diets and leptin levels in healthy volunteers

Tytuł:
Association between different types of plant-based diets and leptin levels in healthy volunteers
Współwytwórcy:
Małgorzewicz, Sylwia Autor
Aleksandrowicz-Wrona, Ewa Autor
Zakład Biochemii Żywienia (Gdański Uniwersytet Medyczny)
Katedra Żywienia Klinicznego (Gdański Uniwersytet Medyczny)
Gogga, Patrycja Autor
Śliwińska, Aleksandra Autor
Data publikacji:
2019
Tematy:
Leptyna
Otyłość
Wegetarianizm
Weganizm
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma chemicznego

artykuł z czasopisma biologicznego

Bibliografia, netografia na stronach 81-82.

raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies