Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Alergie pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta : znajomość zagadnień wśród pracowników restauracji = Food allergies and consumer safety : knowledge of issuses among restaurant employees

Tytuł:
Alergie pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta : znajomość zagadnień wśród pracowników restauracji = Food allergies and consumer safety : knowledge of issuses among restaurant employees
Autorzy:
Makała, Halina Autor
Współwytwórcy:
Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych (Warszawa)
Data publikacji:
2019
Tematy:
Fast food
Kucharze
Menedżerowie
Restauracje
Polska
Alergia pokarmowa
Bezpieczeństwo zdrowotne
Kelnerzy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia, wykaz aktów prawnych na stronach 14-16.

artykuł z czasopisma turystycznego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies