- Tytuł:
- Rekonstrukcja kuchni historycznej w dolnośląskich zamkach na wybranych przykładach = Reconstuction of the historical cusine in the Lower Silesia castles on selected examples
- Współwytwórcy:
-
Woźniczko, Magdalena Autor
Orłowski, Dominik Autor
Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania (Warszawa)
Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych (Warszawa) - Data publikacji:
- 2019
- Tematy:
-
Kuchnia staropolska
Gastronomia
Zamek Czocha (Sucha)
Turystyka kulinarna
Dolny Śląsk
Zamki i pałace
Zamek Książ (Wałbrzych) - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł