Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Emulsifying properties of dried soy-whey, dried tofu-whey, and their isolated proteins

Tytuł:
Emulsifying properties of dried soy-whey, dried tofu-whey, and their isolated proteins
Współwytwórcy:
Wagner, Jorge R. Autor
Palazolo, Gonzalo G. Autor
Sobral, Pablo A. Autor
Ossa, J. Sebastian Henao Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Soja
Emulsje
Tofu
Argentyna
Serwatka
Białka
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 357-358.

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies