Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of thermal processing on simultaneous formation of acrylamide and hydroxymethylfurfural in plum puree

Tytuł:
Effect of thermal processing on simultaneous formation of acrylamide and hydroxymethylfurfural in plum puree
Współwytwórcy:
Croitoru, Constantin Autor
Ciesarova, Zuzana Autor
Stănciuc, Nicoleta Autor
Daško, Ľubomír Autor
Râpeanu, Gabriela Autor
Kukurová, Kristina Autor
Constantin, Oana Emilia Autor
Data publikacji:
2019
Tematy:
Akrylamid
Śliwki
Przeciery
Substancja zapachowa
Rumunia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronach 187-189.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies