Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Predicting the botanical origin of honeys with chemometric analysis according to their antioxidant and physicochemical properties

Tytuł:
Predicting the botanical origin of honeys with chemometric analysis according to their antioxidant and physicochemical properties
Współwytwórcy:
Tomaszewska-Gras, Jolanta Autor
Konieczny, Piotr (1956- ) Autor
Muzolf-Panek, Małgorzata Autor
Kaczmarek, Anna (technologia żywności i żywienia) Autor
Katedra Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Data publikacji:
2019
Tematy:
Fizykochemiczne metody badawcze
Miód
Polska
Botanika
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 199-201.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies