- Tytuł:
- Effect of the external electric field on the structure and reactivity of deoxyribonucleic acids
- Współwytwórcy:
-
Katedra Chemii i Fizyki (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja ; Kraków)
Instytut Chemii, Ochrony Środowiska i Biotechnologii (Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza ; Częstochowa)
Ciesielski, Wojciech (technolog żywności) Autor
Mazurkiewicz, Józef (technolog żywności) Autor
Tomasik, Piotr (1937- ) Autor
Katedra Biochemii Klinicznej (Uniwersytet Jagielloński)
Tomasik, Przemysław Autor - Data publikacji:
- 2019
- Tematy:
-
Pole magnetyczne
DNA (kwas)
Guanina
Adenina - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł