Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Determination of selected elements of the nutritional value and bioactive compounds content in organic sugar syrups = Oznaczenie wybranych elementów wartości odżywczej i zawartości związków biologicznie czynnych w ekologicznych syropach cukrowych

Tytuł:
Determination of selected elements of the nutritional value and bioactive compounds content in organic sugar syrups = Oznaczenie wybranych elementów wartości odżywczej i zawartości związków biologicznie czynnych w ekologicznych syropach cukrowych
Współwytwórcy:
Ponder, Alicja Autor
Hallmann, Ewelina Autor
Zakład Żywności Ekologicznej (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Data publikacji:
2018
Tematy:
Polska
Cukier
Polifenole roślinne
Wartość odżywcza
Syrop
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronie 77.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma technicznego

raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies