Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Optimization of processing parameters for lettuce vacuum osmotic dehydration using response surface methodology

Tytuł:
Optimization of processing parameters for lettuce vacuum osmotic dehydration using response surface methodology
Współwytwórcy:
Yuan, Yuejin Autor
Tan, Libin Autor
Xu, Yingying Autor
Yuan, Yueding Autor
Zhao, Yu (mechanika) Autor
Dong, Jixian Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Chiny
Odwadnianie osmotyczne
Sałata siewna
Metoda powierzchni odpowiedzi
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia na stronach 22-23.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies