Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

α- and β-carotene stability during storage of microspheres obtained from spray-dried microencapsulation technology

Tytuł:
α- and β-carotene stability during storage of microspheres obtained from spray-dried microencapsulation technology
Współwytwórcy:
Szterk, Arkadiusz Autor
Przybysz, Marzena Anna Autor
Gąszczyk, Małgorzata (technolog żywności) Autor
Zakład Analizy Żywności (Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego)
Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Dłużewska, Elżbieta Autor
Symoniuk, Edyta Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Mikrosfery
Magazynowanie
Technologia żywności
Warszawa (woj. mazowieckie)
Karoteny
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia na stronach 54-55.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies