- Tytuł:
- α- and β-carotene stability during storage of microspheres obtained from spray-dried microencapsulation technology
- Współwytwórcy:
-
Szterk, Arkadiusz Autor
Przybysz, Marzena Anna Autor
Gąszczyk, Małgorzata (technolog żywności) Autor
Zakład Analizy Żywności (Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego)
Zakład Technologii Tłuszczów i Koncentratów Spożywczych (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Dłużewska, Elżbieta Autor
Symoniuk, Edyta Autor - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Mikrosfery
Magazynowanie
Technologia żywności
Warszawa (woj. mazowieckie)
Karoteny - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł