Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Phytonutrients in oat (Avena sativa) drink : effect of plant extract on antiradical capacity, nutritional value and sensory characteristics

Tytuł:
Phytonutrients in oat (Avena sativa) drink : effect of plant extract on antiradical capacity, nutritional value and sensory characteristics
Współwytwórcy:
Gramza-Michałowska, Anna Autor
Brzozowska, Anna (technolog żywności) Autor
Żywica, Anna Autor
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Kobus-Cisowska, Joanna Autor
Klinika Gastroenterologii Dziecięcej i Chorób Metabolicznych (Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego; Poznań)
Kmiecik, Dominik Autor
Dziedzic, Krzysztof (technolog żywności) Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Płatki śniadaniowe
Poznań (woj. wielkopolskie)
Przeciwutleniacze
Wartość odżywcza
Ekstrakty roślinne
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 69-71.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies