- Tytuł:
- Fat dispersion and fatty acid profile, including health indicators in goat milk from different flora composition of grazing sites
- Współwytwórcy:
-
Brodziak, Aneta Autor
Instytut Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Zakład Ekologii (Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej)
Teter, Anna Autor
Barłowska, Joanna Bogusława Autor
Rysiak, Anna Autor
Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Autor
Pastuszka, Robert Autor
Król, Jolanta (zootechnik) Autor - Data publikacji:
- 2019
- Tematy:
-
Rośliny łąkowe
Kwasy tłuszczowe
Mleko kozie - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł