Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fat dispersion and fatty acid profile, including health indicators in goat milk from different flora composition of grazing sites

Tytuł:
Fat dispersion and fatty acid profile, including health indicators in goat milk from different flora composition of grazing sites
Współwytwórcy:
Brodziak, Aneta Autor
Instytut Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Zakład Ekologii (Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej)
Teter, Anna Autor
Barłowska, Joanna Bogusława Autor
Rysiak, Anna Autor
Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Autor
Pastuszka, Robert Autor
Król, Jolanta (zootechnik) Autor
Data publikacji:
2019
Tematy:
Rośliny łąkowe
Kwasy tłuszczowe
Mleko kozie
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 375-377.

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies